Εταιρία

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην εφαρμογή μονώσεων, στεγανοποιήσεων και θερμομονώσεων τοίχων τα τελευταία 25 χρόνια στον Κολωνό. Η «ΕΜΑ» Εταιρία Μονώσεων Ανακαινίσεων στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μονώσεων και ανακαινίσεων κτιρίων.

Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις

Θερμομονώσεις

μονώσεις ταρατσών

Καλέστε μας για δωρεάν εκτίμηση

Λύσεις μια για πάντα! Με εγγύηση 15 ετών που την τηρούμε!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό να μονώσουμε και να στεγανοποιήσουμε ταράτσες από τον Κολωνό, στην Αθήνα ως την Κηφισιά και την Εκάλη, τη Δροσιά και τον Άγιο Στέφανο, τον Πειραιά, το Καλαμάκι, το Καβούρι, τη Γλυφάδα, σε όλη την Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Βέροια, την Έδεσσα, το Ηράκλειο και πολλά νησιά. Το συνεργείο μας διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για να προσφέρει τη βέλτιστη λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα υγρασίας.

Μόνο πιστοποιημένα άριστης ποιότητας υλικά!

Όπου και εάν βρεθούμε, ένα είναι το αποτέλεσμα: ότι αφήνουμε πίσω μας μόνο σωστές δουλειές και ευχαριστημένους πελάτες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί από τους πελάτες μας, είχαν ήδη καλέσει άλλο συνεργείο στο παρελθόν το οποίο δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα της υγρασίας. Αναλαμβάνουμε να εφαρμόσουμε στεγανοποίηση και μόνωση στην ταράτσα τους και εκείνοι να ξεγνοιάσουν για πάντα! Γι'αυτό μας προτείνουν δε ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ενδιαφέρονται.

Ευχαριστημένοι πελάτες εκτός από ιδιώτες είναι και κατασκευαστές και εργολάβοι οικοδομών. Οι επαγγελματικές λύσεις που διαθέτουμε στον τομέα της στεγάνωσης, μόνωσης και θερμομόνωσης είναι μοναδικές. Για το λόγο αυτό, δεν φοβόμαστε σε όλα μας τα έργα να εκδίδουμε γραπτή εγγύηση 15 ετών!

Εξειδίκευση στην εφαρμογή μονώσεων, στεγανοποιήσεων και θερμομονώσεων από το 1990